Eetmee terug in Vriezenveen,.. en hoe!

Na afwezigheid van enkele jaren was donderdag 25 januari Eetmee weer terug in Vriezenveen. En hoe; het was volle bak in de sfeervolle ruimte van de Peddemorsboerderij.

Wat een gezelligheid en saamhorigheid was het in de knusse en historische Peddemorsboerderij. Deze unieke boerderij stamt uit de 17e eeuw en dient tegenwoordig als een soort cultureel centrum, waarin diverse activiteiten worden georganiseerd.

Eetmee brengt hier mensen met elkaar in contact voor een gezellig etentje, waarbij de ontmoeting centraal staat. Deelnemers waren zeer tevreden, getuige hun uitspraken nadien:
“Zo zien we elkaar nog eens.”
“We leren nieuwe mensen kennen.”
“Samen eten smaakt nog lekkerder.”
“Zal ik me opgeven of niet, vroeg ik mij af. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb.’’
Naast deze vele positieve reacties waren er ook enkele punten voor verbetering vatbaar, waarmee aan de slag gegaan wordt voor de tweede editie van Eetmee in februari.
Eetmee mogelijk door samenwerking
De Eetmee avonden worden mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Peddemorsboerderij en ZorgSaam Twenterand. Deze staan elke maand paraat voor u om er een gezellige en fijne avond van te maken.
Slagerij Kenkhuis zorgt maandelijks voor een heerlijke maaltijd. Jumbo Vriezenveen zorgt ervoor dat elke maaltijd wordt afgesloten met een lekker toetje. Zo dragen meerdere organisaties bij aan het mogelijk maken van een succesvolle Eetmee.

Waar, wanneer, hoe laat?
Eetmee vindt jaarlijks tien keer plaats. Het wordt in de meeste gevallen aangeboden op de laatste donderdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur in de Peddemorsboerderij, te vinden aan het Westeinde 342.

De volgende Eetmee is gepland op donderdag 29 februari. Er zijn in totaal 45 zitplaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk. U kunt zich uiterlijk 3 werkdagen voor de maaltijd telefonisch opgeven bij Milenko Zivkovic 06 – 8273 5962. Bij binnenkomst wordt er een bijdrage van 6 euro gevraagd voor een vergoeding van de maaltijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *