Open dag Seniorensport

Op vrijdag 24 mei 2024 organiseert ZorgSaam Twenterand een open dag voor Senioren Sport. ZorgSaam Twenterand biedt verschillende walking sporten aan voor senioren. Hierbij worden walking voetbal, walking korfbal en walking tennis aangeboden.

Walking sporten zijn de originele sporten waarvan de spelregels zijn aangepast aan senioren. Zo wordt er niet gerend tijdens het spel en ook is er geen fysiek contact. Ook de grootte van de speelvelden zijn aangepast.

Het idee is dus lekker sporten en bewegen in spelvorm samen met andere ouderen. Er kan gekozen worden uit voetbal, korfbal en tennis.

Om iedereen kennis te laten maken met deze “walking” sport organiseert ZorgSaam Twenterand een open dag op vrijdag 24 mei. Op deze open dag kunt u kennismaken met de verschillende sporten en ook kunt u een of meerdere sporten uitproberen. U kunt zich opgeven voor deze open dag via email op 97081840@st.deltion.nl. De open dag begint om 10.00 (inloop vanaf 9.30) en duurt tot 12.00. Aansluitend wordt alle deelnemers een lunch aangeboden. Deze lunch wordt mogelijk gemaakt door ZorgSaam Twenterand, Siss & Bro Bakery en voetbalvereniging Vroomshoopse Boys.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *