EK voetbalavond met een speciaal biermenu

Op zaterdag 6 juli aanstaande wordt op De Bosrand de derde editie van het Bedrijventoernooi Plus van Vroomshoopse Boys gehouden. De grote feesttent wordt al eerder in die week op De Bosrand geplaatst en daar spelen de organisatoren van het Bedrijventoernooi Plus op in.

Op vrijdagavond 5 juli, dus een dag voor het Bedrijventoernooi Plus, wordt in de feesttent een EK-voetbalavond gehouden, die om 19.30 uur begint. Gelet op het speelschema van het EK in Duitsland is de kans is zeker aanwezig dat het Nederlands elftal op die vrijdagavond in de kwartfinale uitkomt. De feesttent zal oranje kleuren om de nationale trots van bondscoach Ronald Koeman aan te moedigen. Als Nederland onverhoopt niet in de kwart finale staat, staan er ongetwijfeld ook twee aantrekkelijk EK-kwartfinales op het programma op vrijdagavond 5 juli.

Om die beregezellige EK-avond nog specialer te maken, is door de organisatie contact opgenomen met Berghoeve Bierbrouwerij uit Den Ham voor een zomers biermenu. Dat gaat gebeuren en iedere bezoeker van de EK-voetbalavond is verzekerd van vijf speciaal biertjes en geknabbel. Daarnaast is de gewone tap open. De kwartfinales van de EK zijn op een groot scherm te volgen.

Voor slechts € 25,00 per persoon kan een prachtige avond beleefd worden met alles erop en eraan, dus inclusief consumpties. Op een lijst in de kantine van Vroomshoopse Boys of via de QR-code op de speciale poster kan iedereen zich voor de EK-avond opgeven. Alle opbrengsten van zowel deze EK-avond als het Bedrijventoernooi Plus van een dag later gaan naar het nieuwe clubhuis van de Boys, dat momenteel op De Bosrand verrijst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *