Familiedag Vroomshoopse Boys in teken van jubileum

De activiteitencommissie van Vroomshoopse Boys is erin geslaagd voor zaterdag 1 juni aanstaande een gevarieerde familiedag samen te stellen. De voetbalvereniging Vroomshoopse Boys werd op 5 juni 1944 opgericht. De familiedag staat voor een deel dan ook in het teken van het 80-jarig jubileum.

Zo is er vanaf 9.00 uur ’s morgens een beachsoccer-toernooi voor de jeugd waarbij de parkeerplaats op De Bosranden in een heus strand wordt omgetoverd. De traditionele fietspuzzeltocht ontbreekt niet, evenals de huldiging van de kampioensteams. De nieuwe kledinglijn van de Boys voor de komende seizoenen wordt gepresenteerd en de feestelijke eerste steenlegging van het momenteel in aanbouw zijnde nieuwe clubhuis vindt plaats.

Op het VOC-buitenterras kan hopelijk van de zon worden genoten, evenals van de hapjes en drankjes. Alle Boys-leden, familieleden, supporters, sponsoren en iedereen die de Boys een warm hart toedraagt, worden uitgenodigd om op 1 juni om samen op een gezellige wijze het reguliere seizoen 2023-2024 af te sluiten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *