Programma familiedag Vroomshoops Boys aangepast

Vanwege de nacompetitiewedstrijd om promotie c.q. handhaving tussen Vroomshoopse Boys en Hulzense Boys op zaterdagmiddag 1 juni om 14.30 uur in Hulsen is het programma van de familiedag van de jubilerende 80-jarige Vroomshoopse voetbalvereniging op die dag enigszins aangepast.

De geplande onderdelen beachsoccer voor de jeugd en de fietspuzzeltocht gaan ’s morgens ongewijzigd door. Kampioen Vroomshoopse Boys JOM017-1 wordt om 12.30 uur gehuldigd. Om 17.30 uur volgt de huldiging van de overige kampioenen van Vroomshoopse Boys.

Om 18.00 uur wordt de nieuwe kledinglijn voor de komende seizoenen gepresenteerd. Als laatste onderdeel geldt om 18.30 uur de eerste steenlegging van het nieuwe clubhuis, dat momenteel op De Bosrand gebouwd wordt. Hapjes en drankjes op het buitenterras ontbreken niet tijdens de familiedag. Voor de kinderen is er een groot springkussen en een buikschuifbaan. Zo wordt op een gezellige en ook speciale wijze samen als leden, familieleden, sponsoren en supporters het reguliere voetbalseizoen 2023-2024 van Vroomshoopse Boys afgesloten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *