De rode en groene duim uitgedeeld door de PvdA GroenLinks Twenterand

Op woensdag 19 juni zijn door PvdA GroenLinks de rode en groene duim uitgereikt voor sociale en duurzame initiatieven die er toe doen in Twenterand.

In Twenterand gebeurt al veel. Er zijn inwoners en organisaties die anderen ondersteunen die het moeilijk hebben en niet mee kunnen komen. Er zijn ook  inwoners en organisaties bezig met het milieu en de natuur. Voor een sociale en duurzame gemeente! Die activiteiten en initiatieven wil PvdA GroenLinks Twenterand steunen door het geven van een rode duim voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief. Dit is gebeurd op woensdag 19 juni in Het Punt in Vroomshoop. Alle genomineerden waren aanwezig en hebben een presentatie gehouden met veel passie! Er was een grote opkomst met meer dan 50 mensen.

De genomineerden voor de rode duim waren: JoinUs van ZorgSaamTwenterand voor jongeren met eenzaamheid, de vrijwilligers van zwembad de Groene Jager in Den Ham en de taalambassadeurs van het Taalpunt die zich inzetten voor alfabetisering.

Voor de groene duim waren de nominaties: Geert Euverman van de vogeltelgroep Engbertsdijksvenen, het Repaircafé in Vroomshoop en Ivonne Steege met de moestuinen voor de voedselbanken in Twenterand.

Aan het eind van de avond ging de rode duim naar de vrijwilligers van het Zwembad de Groene Jager uit Den Ham en de groene duim naar de Ivonne Steege met haar moestuinen voor de voedselbanken in Twenterand

Foto : de genomineerden en de winnaars

Van links naar rechts:

Diane Companje (taalambassadeurs), Bo Harsmolle (Join Us), Henri Lange (zwembad de Groene Jager), Stephan Reusken (raadslid PvdA GroenLinks) Ivonne Steege (moestuinen),  Bert Jansen (Repair café), Geert Euverman (vogeltelgroep Engbertsdijksvenen)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *