Zorg voor Elkaar markt in Kerkenwinkeltje Westerhaar

Vrijwilligers van het Kerkenwinkeltje in Westerhaar organiseren vrijdagmiddag 28 juni wederom een ‘Zorg voor Elkaar’markt’. De opbrengst van deze markt komt volledig ten goede aan het kerkenwinkeltje en de voedselkasten in het dorp. 

Het Kerkenwinkeltje en de uitgifte van verse producten is inmiddels een begrip geworden in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Inwoners die hulp en ondersteuning nodig zijn, kunnen in het Kerkenwinkeltje terecht voor kleding, schoonmaakartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en voedsel.

Wekelijks is het Kerkenwinkeltje geopend op twee momenten, daarnaast staan er vier voedselkasten waar inwoners dagelijks voedsel kunnen halen/brengen en ruilen. En is er op vrijdagavond in samenwerking met de voedselbank een uitgifte van verse producten voor alle Twenteranders die hulp en ondersteuning nodig zijn.

740 bezoekers per jaar
Het Kerkenwinkeltje is zelfvoorzienend, vooral dankzij vrijwilligers die zich inzetten voor inwoners die hulp en ondersteuning nodig hebben. Vrijwilligers vragen fondsen aan, ondernemen acties en bedenken activiteiten die geld en/of producten opleveren. Dat het Kerkenwinkeltje nodig is blijkt. Afgelopen jaar hebben ze maar liefst 740 bezoekers mogen ontvangen en werd er maandelijks voor zo’n € 200.- aan producten ingekocht voor de voedselkasten. 

Om dit te kunnen blijven doen, wordt dit jaar opnieuw de Zorg voor Elkaar markt georganiseerd.
Met onder andere een (rommel)markt, verkoop van eten, drinken en tweedehandskleding, het rad van avontuur, een boodschappenspel en voor de kinderen is er vermaak.

Locatie, datum en tijdstip
We hopen u te zien bij de ‘Zorg voor Elkaar markt’ aanstaande vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur.
Locatie: Gereformeerde kerk De Bron, Wollegrasstraat 8 in Westerhaar.

Informatie en contact
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kim Geertsema via telefoonnummer 0546 – 481 456 of per e-mail via kgeertsema@zorgsaamtwenterand.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *