Tennisvereniging De Bosbaan viert succesvol Hekman Products Bosbaan Open 2024

Afgelopen week stond in het teken van het Hekman Products Bosbaan Open bij tennisvereniging De Bosbaan. Met maar liefst 189 enthousiaste deelnemers kon het toernooi rekenen op een reeks prachtige wedstrijden.

Het evenement werd ook een test voor de nieuwe banen, aangezien de week gepaard ging met enkele flinke regenbuien. Ondanks het weer slaagden de banen met vlag en wimpel; alle partijen konden zonder problemen worden doorgespeeld, wat de kwaliteit van onze nieuwe faciliteiten benadrukt.

Het finaleweekend werd gezegend met prachtig weer. De zon verwarmde ons mooie park, wat bijdroeg aan een gezellige en sportieve sfeer. Gedurende het hele toernooi genoten toeschouwers van spannende tennispartijen en werd er veel sportiviteit getoond.

Op zondag, na afloop van de laatste finales, werden de winnaars gehuldigd. Patrick Drenthen viel bijzonder op als beste nieuwkomer.

We kijken terug op een enorm geslaagde week en willen graag onze sponsor Bert Hekman, evenals alle vrijwilligers en deelnemers bedanken. Zonder hun inzet en enthousiasme zou dit succes niet mogelijk zijn geweest.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van het Bosbaan Open!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *