Nog op zoek naar een sportieve uitdaging deze zomer? Triatlon Vroomshoop voor elk wat wils!

Nog 6 weken te gaan en dan vindt de triatlon Vroomshoop weer plaats. Een unieke triatlon waar iedereen aan mee kan doen, of je nu topsporter bent of nog op zoek bent naar een sportieve uitdaging om de zomervakantie mee af te sluiten.

Zaterdag 7 september is het zover, dan  staat Vroomshoop weer in het teken van de 14e Jong & Laan Triatlon. Een groot aantal lokale maar ook nationale atleten heeft zich inmiddels aangemeld om mee te doen.  Maar ook blijkt dat de FunRace steeds populairder is. Dit is bij uitstek een mogelijkheid voor de minder geoefende atleet om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze mooie sport.  Aanmelden kan nog steeds!

Triatlon Vroomshoop, wat houdt het ook alweer in?

In Vroomshoop kunnen de triatleten kiezen om mee te doen met de 1/8 (0,5 km zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen) of de 1/4 triatlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen). Voor de jeugd is er een speciale jeugdafstand; de 1/16e triatlon. Dat kan en mag individueel, maar ook in duo’s of trio’s.

FunRace: Meedoen is een feestje!

‍Voor het 2e jaar op rij is er de  Triatlon FunRace! Een onderdeel specifiek voor deelnemers, jong en oud, uit de omgeving ter kennismaking met de triatlon. Het betreft 5 baantjes zwemmen, 10 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen. Dat mag alleen, maar ook in duo’s of trio’s. Fietsen mag met dikke banden, driewielers of opoe fietsen. Ook zijn zwembandjes en snorkels toegestaan. Strings en flippers in het zwembad zijn helaas verboden. Hardlopen op klompen, met rollators en/ of verkleed. Tijdens de FunRace mag en kan het allemaal.

Aanmelden en overige informatie

Aanmelden kan nog tot en met 30 augustus : wwww. Triatlonvroomshoop.nl. Het laatste nieuws is te vinden op de Facebookpagina.

Helpen? Graag!

Een evenement als de triatlon is afhankelijk van zeker 150 vrijwilligers. Vind je het ook leuk om te helpen, meld je aan via vrijwilliger@triatlonvroomshoop.nl.  Vele handen maken licht werk en je inzet wordt erg gewaardeerd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *