Contouren clubhuis van de Boys zichtbaar

foto: Jeannet Dogger

Er zijn weer flinke stappen gezet verder richting de realisatie van het nieuwe clubgebouw van Vroomshoopse Boys op het sportcomplex De Bosrand. Gelamineerde liggers van De Groot Vroomshoop zijn boven de zittribune gemonteerd. Op het blote oog spande het erom met de constructie, maar de imposante spanten pasten tot op de millimeter akelig precies, waarbij een grote kraan zijn werk deed. De houten bovenbouw van de nieuwe zittribune vormt een indrukwekkend geraamte en zo worden de contouren steeds meer zichtbaar.

Het hoogste punt van de nieuwbouw met het bevestigen van de dak afdekking van Colpro komt de komende week in beeld. Dat vormt de opmaat voor een kort feestelijk moment. Daarna wordt er driftig verder gewerkt aan de verdere bouw van het nieuwe clubhuis van de Vroomshoopse tweedeklasser, die ruim 900 leden telt.

Vooralsnog wordt de bijna 50 jaar oude en vertrouwde kantine ’t Flierhuus aan de zuidkant van het hoofdveld nog benut. Dat gebeurt in afwachting van de ingebruikneming van het nieuwe clubhuis aan de westkant van het hoofdveld gesitueerde nieuwe onderkomen van Vroomshoopse Boys.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *