Gratis previewavond Het Punt en Theater TURF

VROOMSHOOP – Op dinsdagavond 27 augustus organiseren Het Punt Vroomshoop en Theater TURF Vriezenveen opnieuw een gratis previewavond. Tijdens deze avond kunnen theaterliefhebbers uit Twenterand hun hart ophalen en geeft een aantal artiesten een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Het nieuwe theaterseizoen van Het Punt is in april al in de verkoop gegaan.

Het is de vierde keer dat beide theaters uit Twenterand handen ineen slaan en gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen presenteren. Het doel van de previewavond is om het publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het theaterprogramma dat in oktober van start zal gaan. Er is plek voor slechts 267 bezoekers en al meer dan 200 tickets zijn vergeven. “Elk jaar wordt de previewavond goed bezocht en ik verwacht dit jaar zelfs een uitverkochte zaal..”, vertelt Jan Leemhuis, een van de organisatoren. “Momenteel leggen we de laatste hand aan de voorbereidingen en ik kan alvast verklappen dat er prachtige artiesten en gezelschappen op het programma staan!”.

Programma en reserveren

Het programma van de previewavond wordt pas op de avond zelf bekendgemaakt. De previewavond vindt in de theaterzaal van Het Punt in Vroomshoop plaats en start om 19.30 uur. Voor wie wil, kan van tevoren een gratis kop koffie in het Grand Café nuttigen. Na afloop is er een afterparty en zal de laatste act van de avond voor een muzikale omlijsting zorgen. Gratis tickets zijn te reserveren via de website van Het Punt: www.welkombijhetpunt.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *