Hoogste punt clubhuis Vroomshoopse Boys

 foto van Jeannet Dogger

Met behulp van een gigantische kraan is onlangs het dak van het clubhuis in aanbouw van Vroomshoopse Boys erop geplaatst. Daarmee is het hoogste punt bereikt van het nieuwe clubhuis op het sportcomplex De Bosrand. Dat was aanleiding tot terecht vlagvertoon en de bekende blauw-gele clubkleuren werden zichtbaar op het dak. De fraai ogende zittribune is ook zeker een van de blikvangers van het nieuwe complex.

De contouren van het nieuwe clubhuis op De Bosrand worden steeds meer zichtbaar en nu kan er volop verder worden gebouwd. Boys-vrijwilligers zijn nu opnieuw aan zet om hun beste beentje voor te zetten. Sponsoren van Vroomshooopse Boys laten zich ook niet onbetuigd om steun te verlenen bij de realisatie van de nieuwbouw aan de westzijde van het hoofdveld.

De huidige kantine ’t Flierhuus aan de zuidkant van het hoofdveld blijft ook na een periode van vijftig jaar trouwe dienst gedurende de periode van nieuwbouw als vanouds geopend. Zo staat de voetbalvereniging met ruim 900 leden aan de vooravond van een historisch seizoen in zijn nu ruim 80-jarig bestaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *