Vroomshoopse Boys begint competitie met een vrije zaterdag

De KNVB heeft het speelschema van de tweede klasse H. Oost zaterdag van het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt. Vroomshoopse Boys heeft vanwege het oneven aantal teams (13) de eerste speelronde op zaterdag 21 september aanstaande vrijaf.

foto van Jeannet Dogger van de derby van de Boys bij vv Den Ham van vorig seizoen

Op zaterdag 28 september wordt thuis op de Bosrand door Vroomshoopse Boys aangetreden tegen vv Dieren. Dat team ontsnapte na een opmerkelijke sterke eindspint vorig seizoen aan degradatie naar de derde klasse, onder meer door een 2-2 gelijkspel bij de Boys. Op zaterdag 5 oktober is de ultieme derby tussen Vroomshoopse Boys en vv Den Ham op de Bosrand in Vroomshoop gepland. Op zaterdag 15 februari 2025 ontmoeten beide teams elkaar op De Rohorst in Den Ham.

Op zaterdag 12 oktober wordt door de formatie van hoofdtrainer Robert Bosma en assistent René Netters in Hellendoorn tegen de gelijknamige promovendus gespeeld, een week later gevolgd door een thuiswedstrijd tegen FC Zutphen.

De derby tegen degradant DOS’37 staat op zaterdag 30 november 2024 in Vriezenveen op het programma. De return is op zaterdag 10 mei 2025 op De Bosrand gepland. Binnenkort begint de A-selectie van Vroomshoopse Boys na de zomervakantie met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De bekertegenstanders zijn vanaf zaterdag 31 augustus achtereenvolgens thuis vv Hellendoorn en uit NEO en Sportclub Markelo.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *