Mannenkoor Vroomshoop gaat weer van start

De vakantietijd zit er weer op. Dat betekent dat de leden van het Chr. Mannenkoor Vroomshoop weer gaan zingen met elkaar. De eerste repetitie is op donderdag 29 augustus van 19.45 tot 22.00 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Halverwege is er een ruime, gezellige pauze.

Er staan weer mooie concerten/optredens op het programma. Eerst op vrijdag 4 oktober in Hoogeveen, waar het koor meewerkt aan de 19e (!) uitvoering van De Winterkraaien. Wie kaarten wil kopen kan een mail sturen naar de organiserende Stichting Levend Vroomshoop: info@levendvroomshoop.nl

Op 3 november gaat het koor naar het Meulenbelt in Almelo, waar wordt meegewerkt aan een kerkdienst/viering. En dan komt al gauw het Kerstconcert in beeld, op zaterdag 21 december in Irene te Vroomshoop.

Vrij snel daarna, op zaterdagavond 18 januari, is er het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert in de hervormde kerk te Den Ham, altijd een feest om daar te mogen zingen voor de vele honderden bezoekers.

Misschien is zingen in ook wel wat voor u. In dit grote koor (bijna 100 man) kunt u rustig wennen aan de gang van zaken. Er zijn vier partijen in een mannenkoor: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas. En daar is altijd wel een partij bij, die bij uw stembereik past. Het koor staat onder leiding van Gezinus Veldman. Deze inspirerende dirigent maakt elke repetitie tot een klein feestje, en dat alleen al is een goede reden lid te worden. Van harte welkom! Bel of mail van tevoren even; dan zorgt voorzitter Niek Kop ervoor dat u goed wordt opgevangen en dat er een zangmap voor u klaarligt. Mail naar secretariaat@cmkvroomshoop.nl of bel 0546-642191.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *