Fit & Vitaal Informatieavond van ZorgSaam Twenterand


Wilt u graag Fit & Vitaal ouder worden en blijven? ZorgSaam Twenterand organiseert op donderdag 12 september een informatieve avond speciaal voor 65-plussers, waarbij u alles te weten komt over actief en gezond ouder worden in de gemeente Twenterand.
Of u nu al fit en vitaal bent of juist op zoek bent naar manieren om dit te blijven, ZorgSaam Twenterand biedt u praktische tips en handvatten. Staat u op het punt om met pensioen te gaan en zoekt u naar een zinvolle invulling van uw dagen? Of bent u benieuwd naar de activiteiten die in Twenterand worden georganiseerd? ZorgSaam Twenterand nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze avond.


Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze avond krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die ZorgSaam Twenterand u biedt. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk als chauffeur bij AutoMaatje, deelname aan sport- en beweegactiviteiten, of ondersteuning voor mantelzorgers en mensen met geheugenproblemen.
De sociaal werkers van het Zorginformatie.punt, opbouwwerkers en vrijwilligers van ZorgSaam Twenterand staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u een specifieke vraag waar ter plekke geen antwoord op is? Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing. We heten u van harte welkom.
Praktische informatie
De informatieavond vindt plaats op donderdag 12 september in De Klaampe, Beeklaan 1, Westerhaar. U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een inloop met koffie of thee. Het programma start om 19.00 uur en zal rond 21.00 uur eindigen.
Aanmelden
Voor het aanmelden voor de Informatieavond kunt u contact opnemen met ZorgSaam Twenterand via 0546 – 481 456 (dagelijks tussen 9.00-17.00 uur). E-mail contact@zorgsaamtwenterand.nl Graag vermelden: naam, telefoonnummer en e-mail.
Senioren Advies Team
Kunt u niet aanwezig zijn bij deze informatieavond of wilt u liever op een ander moment een persoonlijk informatief gesprek? Dat kan altijd. Onze enthousiaste Senioren Adviseurs bezoeken op u graag thuis. Zij kunnen in een persoonlijk gesprek vertellen wat ZorgSaam Twenterand u allemaal kan bieden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *