Avondschool Vroomshoop start weer

Taalpunt Twenterand, de Bibliotheek Twenterand en Het Noordik vervolgen samen de Avondschool Vroomshoop. Een plek waar iedere inwoner van Twenterand wat kan leren! Wel school, niet schools: zonder stress, zonder druk. In eigen tempo kan jong en oud gratis meedoen met onze lessen. Van bloemschikken tot beter leren lezen, van rekenen tot timmeren. Het kan allemaal bij de Avondschool. Kom ook leren (leren)!

We starten weer met een inschrijfavond op dinsdagavond 10 september. Op deze avond is er een kopje koffie met wat lekkers, krijg je informatie en kun je je inschrijven op de lessen. Inloop is vanaf 19 uur en om 19.30 uur kun je je inschrijven. De vakken die we weer kunnen aanbieden zijn:

Creatief en Bloem – de mooiste creaties voor in en om het huis worden hier gemaakt.

Ondersteuning voor ouders en kinderen – samen met een docent op zoek naar een fijne manier van leren.

Taal en Teken(en) – in gesprek met elkaar, aan de slag met potlood en papier.

Engels – samen aan de slag met spreekvaardigheid en het woordbegrip.

Basis Digitaal – de digitale wereld samen ontdekken, in eigen tempo.

Timmeren – hout bewerken tot iets leuks en/of functioneels.

De inschrijfavond valt in de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week willen we aandacht vragen voor laaggeletterdheid. Wil je meer weten? Check https://www.lezenenschrijven.nl/ voor meer informatie.

De Avondschool Vroomshoop zoekt nog vrijwillige docenten die hun diensten willen aanbieden.

Lijkt het je wat om les te geven op de Avondschool Vroomshoop? Zoek je een locatie waar jij je gratis cursus, training of les kunt aanbieden? Ben je docent en lijkt het je leuk om invulling te geven aan kwalitatief goede lessen op de Avondschool Vroomshoop? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Op de Facebookpagina van de Avondschool Vroomshoop vind je nog meer informatie en foto’s. Wil je meer weten of je aanmelden? Bel, mail of app: 06-21612881, of mail naar d.companje@bibliotheektwenterand.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *