Programma Feestweek Vroomshoop 2024

Het definitieve programma voor de komende feestweek in Vroomshoop is bekend gemaakt. Het programma krijgt dit jaar een extra feestelijk tintje vanwege de viering van 165 jaar Vroomshoop. Zo zijn er 50 versierde straten, treden in totaal 10 artiesten en worden er 9 verschillende evenementen georganiseerd van 7 tot en met 15 september.

‘De voorbereidingen zijn in volle gang. Er wordt op dit moment achter de scherm hard gewerkt aan de inrichting van het feestterrein. Zo richten we voor het eerst een buitenbar in en dat doen we meteen groots. Deze nieuwe, robuuste buitenbar van steigerhout wordt nu gebouwd en zal bijna 10 meter lang zijn’, zeggen Jan Brunink en Jan Veltink namens Feestweek Vroomshoop.

Django Wagner, Xander de Buisonjé en Rockaholics

De feestweek in Vroomshoop begint op zaterdag 7 september en loopt door  tot en met zondag 15 september. Op de eerste dag is de Hollandse Avond in de feesttent met optredens van Django Wagner, John West, Aukje Fijn, Renate & Bernadette Dogger en DJ Geert. De volgende dag staat in het teken van het Beer & Grill Festival. Er zijn verschillende foodtrucks, bierbrouwers, een kidsplein en het festival opent met een nieuwe familiequiz. Daarna zijn er optredens van de zingende horecaman Dennis van Dam en DJ Geert.

50 versierde straten

Van maandag 9 tot en met zaterdag 14 september is de straatversiering. In totaal 50 straten doen hieraan mee en er wordt een speciale route uitgezet langs alle versierde straten. De winnende straat gaat aan de haal met €750, de nummer twee wint €500 en de nummer drie €250. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, zij bezoeken alle straten in dag- en avondlicht.

Bomvol programma

Vanaf woensdag 11 september is er kermis op het Oranjeplein. Net als vorig jaar is de kermis ook op zondag geopend. De woensdag wordt afgesloten met de zesde editie van de ladiesnight, gevolgd door een seniorenmiddag met livemuziek op donderdagmiddag. De familiebingo sluit ’s avonds de donderdag af. Op vrijdagavond is er een koppel darttoernooi waar al meer dan 70 inschrijvingen voor zijn, er is plek voor maximaal 80 koppels. De vuurwerkshow is eveneens vrijdagavond om 22.00 uur. De feestweek wordt op zaterdag 14 september afgesloten met een feestavond in de feesttent met optredens van Rockaholics en Xander de Buisonjé.

Brunink en Veltink: ‘Het is een zeer omvangrijk programma met veel verschillende activiteiten. Maar dat is nog niet alles. Het feestterrein krijgt een gigantische metamorfose ten opzichte van vorige jaren. Natuurlijk speelt de toevoeging van een nieuwe buitenbar daar een rol bij, maar ook qua aankleding pakken we groots uit. Er wordt hier gigantisch veel tijd ingestoken en het resultaat mag er dadelijk zijn. Daarnaast komen we binnenkort met nog een nieuwtje, daarover later meer.’

Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop: www.feestweekvroomshoop.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *