SDO laat de punten liggen

Afgelopen weekend speelde SDO een uitwedstrijd tegen Vitesse Beilen. De wedstrijd begon stroef voor het team, dat in de eerste 20 minuten moeite had om in het spel te komen. Vitesse Beilen maakte hier gretig gebruik van en bouwde een 8-1 voorsprong op. Pas in de laatste tien minuten van de eerste helft begon de ReAs-formatie zich te herstellen en wist het de schade te beperken, waardoor er bij rust een stand van 10-3 op het bord stond.

In de tweede helft was er sprake van een duidelijke verbetering. SDO toonde veerkracht en wist een paar keer twee doelpunten op rij te maken, waarmee het verschil werd teruggebracht tot drie punten, 13-10, met nog tien minuten te spelen. Helaas lukte het in de laatste fase niet om verder in te lopen, terwijl Vitesse Beilen nog vier keer wist te scoren. Dit leidde uiteindelijk tot een eindstand van 17-10 in het voordeel van de thuisploeg.

Ondanks het teleurstellende resultaat liet SDO in de tweede helft een positieve ontwikkeling zien, wat hoop biedt voor de komende wedstrijden.
De volgende wedstrijd is in Westerhaar op 14 september om 15.30 uur tegen Regio’72 1.