Savi’s winnende ontwerp wordt werkelijkheid

Tijdens de afgelopen editie van RandRock Junior won de 6-jarige Savi uit Hardenberg met zijn unieke goalbank de Falco Ontwerpwedstrijd. De bank, die zowel als zitbank én voetbaldoel dient, is inmiddels geplaatst in de tuin van Savi’s familie. Het multifunctionele ontwerp biedt kinderen een speelse plek om te voetballen, terwijl ouders comfortabel kunnen ontspannen.

Ontworpen en geproduceerd bij Falco
Wat dit project bijzonder maakt, is dat het gehele proces – van ontwerp tot productie – in-house is uitgevoerd door Falco. Eén van onze ontwerpers werkte samen met Savi om zijn idee tot leven te brengen, waarbij Savi actief betrokken was bij het maken van de rendering. Ook hielp hij mee tijdens de montage van zijn eigen bank.

Savi had een duidelijke wens voor de kleur van de bank: hij wilde dat deze werd gepoedercoat in de kleuren van zijn favoriete voetbalclub, DKB. Dankzij onze interne productiefaciliteiten konden we deze wens eenvoudig vervullen. Falco ontwerpt, produceert en monteert alles in eigen huis, waardoor we in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die precies voldoen aan de wensen van onze klanten.

Duurzaamheid en functionaliteit
De goalbank is, net als al onze producten, gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en minimaal onderhoud vereisen. Het ontwerp sluit aan bij Falco’s focus op het creëren van functionele, duurzame oplossingen voor de openbare ruimte.

Bekijk de foto’s en video
In de video van de plaatsing laat Savi zien hoe hij zijn goalbank in gebruik neemt en zijn eerste goal scoort. Bekijk de foto’s en video op Savi’s Winnende “Goal Bank” Ontwerp Wordt Realiteit | Falco | Falco

Over Falco
Falco ontwerpt en produceert al meer dan 70 jaar producten voor de inrichting van de openbare ruimte. Met ons eigen ontwerpteam, productiefaciliteit en voormontage in Vriezenveen, kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor gemeenten, scholen, bedrijven en projectontwikkelaars. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan centraal in onze werkwijze.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *