“Geluk zit in de kleine dingen”

Rashel Alberts

Na de zomerperiode heeft het Expositiehuis een nieuwe inspirerende tentoonstelling met bijzonder werk van Rashel Alberts georganiseerd. Zij geeft de expositie de titel “Geluk zit in een klein hoekje” mee.

Rashel Alberts uit Westerhaar volgde de opleiding aan CIBAP in diverse schildertechnieken en hield zich bezig met restauratie en decoratie. Daarna studeerde zij aan ArtEZ, waar zij in 2020 afstudeerde als illustrator. Zij is actief betrokken bij de Kunstkring Westerhaar. Zij won al diverse prijzen.

Alberts geeft als uitgangspunt bij “Geluk zit in de kleine dingen” aan dat deze werken veel voor haarzelf betekenen door de momenten, knooppunten in haar leven die ze er aan koppelt. Ze hoopt dat deze resoneren bij de bezoekers.

Alberts werkt met olieverf, gouache, linosnede, tetradruk, acryl, aquarel en houtsnede. Veel werken zijn plein-air, dus direct in de natuur geschilderd, maar ook is fotografie een hulpmiddel bij het schilderproces. Zij exposeerde reeds in Vriezenveen, Den Ham, Zwolle …

De expositie is te bezichtigen in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 18 september t/m 2 november 2024.

De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging en de Kruidentuin zijn tegelijkertijd te bezoeken.

Toegang gratis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *