Maak kennis met de Week van de Ontmoeting



Van 26 september tot en met 2 oktober organiseert ZorgSaam Twenterand de Week van de Ontmoeting. Deze week biedt inwoners van Twenterand de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het aanbod van ZorgSaam en deel te nemen aan activiteiten die ontmoeting en verbinding stimuleren.

Iedereen is welkom, want juist het aangaan van nieuwe contacten kan het gevoel van verbondenheid versterken. Tijdens deze week zijn er in alle kernen van de gemeente activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijke wandelingen, creatieve workshops, sportactiviteiten en ontmoetingsmiddagen.

Eenzaamheid raakt velen
Eenzaamheid is een thema dat velen raakt, ook in Twenterand. Ruim 1 op de 10 inwoners voelt zich ernstig eenzaam. De Week van de Ontmoeting is bedoeld om nieuwe contacten te leggen en eenzaamheid bespreekbaar te maken.

Signaalpunt Eenzaamheid Twenterand
Heb je zelf te maken met eenzaamheid of ken je iemand die zich eenzaam voelt? Het Signaalpunt Eenzaamheid Twenterand biedt hulp. Hier kunnen inwoners, ondernemers en zorgprofessionals een melding maken als ze zich zorgen maken over iemand die eenzaam is. Het signaalpunt zorgt voor contact en biedt vrijblijvend advies en ondersteuning. Je kunt het signaalpunt bereiken via 0546 – 481 456.

Benieuwd naar het aanbod deze week?
Wil je meer weten over de activiteiten tijdens de Week van de Ontmoeting of ben je benieuwd naar wat ZorgSaam Twenterand voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.zorgsaamtwenterand.nl of neem telefonisch contact op via 0546 – 481 456.
ZorgSaam helpt je graag verder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *