Jongeren, doe mee met Social Friday in Twenterand

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Join Us Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand organiseert een Social Friday activiteit in Vroomshoop op 27 september 2024. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen op sociaal vlak weer lekkerder in hun vel te laten zitten, organiseren we voor de vierde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join Us: “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 27 september 2024 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in Twenterand
Join Us Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, organiseert in Vroomshoop de Social Friday activiteit PubQuiz: speel een verrassende quiz en ontdek welk team het meeste weet.

Om 19.30u begint de activiteit. De locatie is Het Punt, Burgermeester Koetjestraat 2. Ben jij er gezellig bij? Jongerenwerker Kenjiro Wijnholds helpt je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en is onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *