Een gebaar, dat er toe doet voor Stef van Laar

Stef van Laar, erelid, coördinator van de veldploeg en super vrijwilliger van Vroomshoopse Boys kon ondanks zijn ernstige ziekte toch de derby tussen zijn club Vroomshoopse Boys en vv Den Ham bijwonen. Dat werd mogelijk gemaakt door de wensambulance, die door de A-selectie van Vroomshoopse Boys was geregeld.

foto’s van Jeannet Dogger

De wensambulance bracht Stef op zaterdagmiddag 5 oktober naar z’n tweede huis, De Bosrand. Zo kon Stef van Laar vanaf de hoekvlag aan de zuidwestkant van het hoofdveld veld vanaf een brancard samen met zijn familie en de vele supporters va de Boys en vv Den Ham de derby volgen.

De A-selectie van Vroomshoopse Boys bracht op een indrukwekkende wijze de verbondenheid met Stef van Laar tot uiting. Tijdens de warming-up en de opkomst werden er speciale poloshirts gedragen met de tekst: ‘Voor Stef, onze grootste supporter”.

Stef van Laar bezocht de selectie van de Boys direct na de warming-up in de kleedkamer. Van de selecties van zowel Vroomshoopse Boys als vv Den Ham kreeg Stef van Laar een bal met daarop de handtekeningen van alle spelers en stafleden. Zo kreeg de derby tussen Vroomshoopse Boys en vv Den Ham een speciale lading met menselijkheid, vriendschap en het met meeleven met elkaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *