SDO verliest van hekkensluiter Regio’72


Afgelopen zaterdag 5 oktober 2024 moesten de Oranjehemden het opnemen tegen bekende tegenstander Regio’72 uit Vaassen.
De eerste wedstrijd werd zakelijk gewonnen door de Oranjehemden, door de winst van de koploper vorige week zaterdag zat het gevoel dus goed. En ging het met een goed gevoel de wedstrijd in.
De REAS-formatie ging met een iet wat gewijzigde opstelling richting het midden van het land.
Om 15:30 floot de scheidsrechter in en na 5 minuten te hebben gespeeld was het Regio’72 dat met scherp schoot. Het score bord 2-0 aan voor de thuisploeg. Scherp was het zeker want het was maar even en het scorebord gaf 4-1 aan. Regio had een doel en dat was aan alles te merken. Men begon scherper en ronde velen malen beter af. Zelfs met 15 minuten op de klok te hebben gespeeld was het Regio’72 dat een ruime voorsprong had, 8-3 toonde het scorebord. SDO kreeg tik op tik en was duidelijk van slag van wat erop het veld gebeurde.
De coach was er klaar mee en was duidelijk niet tevreden en vroeg een time out aan.
Na de time out vanuit de oranje hoek schakelde de SDO een versnelling bij en wist zo de stand terug te buigen naar 10-8. Wat tevens de ruststand was.
Na een peptalk in de kleedkamer van de coach waren het de Oranjehemden die scherper uit de hoek kwamen
In een mum van tijd was het 10-12 voor SDO men zag kans om grip op de wedstrijd te krijgen en vanaf dat moment was het stuivertje wisselen. Regio’72 scoorde en SDO ging zakelijk mee.
Maar waar SDO het hele seizoen al mee kampte was ook aan het eind van de wedstrijd terug te zien.
Scoren, scoren en nog eens scoren. Dat bleef uit en dat gaf Regio’72 hoop en vleugels waardoor zij net iets makkelijker de korf wisten te vinden. En om buigen van de wedstrijd bleek te veel energie te hebben gekost van SDO
Met nog 7 min op de klok waren het nog steeds de Oranjehemden die de voorsprong in handen had.
Regio wisselde een aantal spelers en wist zo de angel van de SDO-ers eruit te halen. Regio’72 schakelde de juiste personen uit waardoor het scoren door SDO in de eindfase uitbleef. SDO werd slordig en was aan het jagen naar een doelpunt. Waar de Oranjehemden de voorsprong in handen hadden, gaf het de voorsprong ook weer weg en zag de winst door de vingers glippen.

Eindstand 18-15.
Regio’72 is van de 0 af en waar men handhaving zeker had kunnen stellen staat SDO nu voor een uitdaging de komende week tegen Blauw Zwart in Wierden. Aanvang 15:30 Locatie sportpark ’t Lageveld, Wierden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *