Erelid en super vrijwilliger Stef van Laar overleden

Stef van Laar, erelid en super vrijwilliger van Vroomshoopse Boys, is na een periode van ziekte op 10 oktober op 79-jarige leeftijd overleden. Stef van Laar was niet weg te denken bij het sportcomplex De Bosrand, waar hij onder meer vele jaren dienst deed als coördinator van de veldploeg. Stef van Laar deed daarnaast ontelbaar vele werkzaamheden naast de velden, dat heel vaak samen met zijn in januari van dit jaar overleden oudere broer Dik.

Stef van Laar, links, direct na de eerste steenlegging door hem van het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys. Foto is gemaakt op 1 juni 2024 door Nadia Pas.

Welhaast dagelijks was Stef van Laar als vrijwilliger werkzaam op De Bosrand, dat als zijn tweede huis beschouwd kon worden. Als bestuurslid van de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys heeft Stef van Laar ook zijn sporen verdiend. De waardering binnen de Boys voor zijn inzet kwam onder meer tot uiting bij verschillende hoogtepunten in de clubgeschiedenis. Zo werd door Stef van Laar het eigen kunstgrasveld van de Boys op De Bosrand in gebruik genomen. Het erelidmaatschap van deze Vroomshoopse voetbalvereniging werd hem tijdens de jaarvergadering op 1 november 2023 toegekend. Op 1 juni van dit jaar legde Stef van Laar de eerste steen van het nieuwe clubgebouw van Vroomshoopse Boys.

De laatste derby van de Boys tegen vv Den Ham op 5 oktober jongstleden betekende de laatste gang van Stef van Laar naar De Bosrand, die mogelijk was gemaakt door de wensambulance uit Hardenberg.

Op dinsdagavond 15 oktober is er van 19.00 tot 19.30 uur voor iedereen, ook van buiten de voetbalverenging, de mogelijkheid om in de kantine ’t Flierhuus van Vroomshoopse Boys aan de Flierdijk in Vroomshoop afscheid te nemen van Stef van Laar en de familie van Laar te condoleren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *