Voorverkoop entreekaarten voor ‘Alias Maurits’

Er wordt momenteel elke week onder de bezielende leiding van regisseur Jennifer Jansen gerepeteerd door pakweg 60 spelers en speelsters om de theatervoorstelling ‘Alias Maurits’ medio april en mei 2025 tot een succes te maken. Ook verder zijn de voorbereidingen in volle gang om het indrukwekkende en waarheidsgetrouwe verhaal over verzetsman en telegrafist Jaap Beekman, alias Maurits, tot leven en over het voetlicht te brengen.

‘Alias Maurits’ speelt zich af in Londen, Dachau, Vroomshoop en voor het grootste deel op het droppingsterrein van de verzetsgroep Salland, met onder meer een inbreng uit Vroomshoop, Den Ham en Beerzerveld, in de buurtschap Stegeren bij Ommen. Speciaal voor de theatervoorstelling gecomponeerde en gearrangeerde muziek, wordt uitgevoerd door pianist Gezinus Veldman, slagwerker Joost Visser en de kopergroep van De Harmonie Vroomshoop en indringend beeldmateriaal zorgen laten de bezoekers van deze bijzondere theatervoorstelling zeker niet onberoerd.

‘Alias Maurits’ wordt opgevoerd op vrijdagavond 4 april, op zaterdagavond 5 april, op zaterdag 12 april, op vrijdagavond 2 mei en op zaterdagavond 3 mei 2025 in Het Punt in Vroomshoop. Entreekaarten kunnen in de voorverkoop voor een bedrag van € 20,00 per stuk worden veroverd tijdens twee voorverkoopochtenden in Het Punt in Vroomshoop. Dat kan op zaterdag 9 november en op zaterdag 23 november aanstaande, beide keren van 9.00 uur tot 12.00 uur. Dan kunnen er een stoel of kunnen er stoelen in het theater gereserveerd worden op de gewenste datum of data. Direct na de betaling, het liefst automatisch, worden de betreffende entreekaarten direct uitgereikt door de leden van het 4 mei comité Vroomshoop.

Vol is vol en het lijkt zaak om op 9 en 23 november tijdig naar Het Punt te komen om van entreekaarten voor Alias Maurits’ verzekerd te zijn. Na de tweede verkoopdatum 23 november zijn, zo die er dan nog zijn, alleen nog maar entreekaarten voor ‘Alias Maurits’ verkrijgbaar via de ticket box van Het Punt. Dan kosten de kaarten € 23,00 per stuk. Voor nadere informatie: zie de website www.aliasmaurits.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *