Ontmoeting en nieuwe vriendschappen bij ‘Keerls Proat’

Ben je op zoek naar een gezellige middag vol ontspanning en leuke gesprekken? Dan is de ‘Keerls Proat’ de perfecte gelegenheid. Deze wekelijkse mannenmiddag op maandag biedt mannen van alle leeftijden een kans om samen te komen, nieuwe mensen te leren kennen en vooral te genieten van een ontspannen sfeer.

‘Keerls Proat’ wordt gehouden in Het Wapen van Vriezenveen en georganiseerd in samenwerking met ZorgSaam Twenterand. Of je nu zin hebt om een potje te biljarten, te sjoelen, een kaartspel te spelen of kletsen; er is voor iedereen wel iets te doen. Het draait vooral om de gezelligheid en het plezier van samenzijn.
Om de middag goed te beginnen biedt Het Wapen van Vriezenveen alle deelnemers een kopje koffie aan bij binnenkomst. Een gastvrije manier om de sfeer erin te brengen.

Een middag vol ontspanning en vermaak
‘Keerls Proat’ is ideaal voor mannen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en op zoek zijn naar een gezellige middag met gelijkgestemden. Het is een ongedwongen bijeenkomst waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd of achtergrond. Een plek om verhalen te delen, herinneringen op te halen en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Wanneer en waar?
‘Keerls Proat’ vindt elke maandag plaats in Het Wapen van Vriezenveen. Vanaf 14.00 tot 16.00 uur kun je genieten van een ontspannen middag vol vermaak en gezelligheid.

Bijzonderheden:
•   De eerste kop koffie wordt aangeboden door Het Wapen van Vriezenveen.
•   De bar is geopend voor drankjes, die je zelf kunt afrekenen.
•   Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Meer informatie
Neem contact op met ZorgSaam Twenterand. We helpen je graag verder. Kom langs, ontspan en geniet van een gezellige middag onder mannen.
Tot ziens bij de ‘Keerls Proat’ in Het Wapen van Vriezenveen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *